top of page

PASSIE VOOR DIEREN EN EXPERTISE IN VOEDING

Mijn naam is Dagmar, en ik ben een geboren dierenliefhebber. In januari 2005 kwam mijn eerste hond, een Mechelse herder genaamd Déesse, in mijn leven. Dankzij Déesse raakte ik compleet in de ban van honden en hondensport. Als gevolg hiervan besloot ik de Agro- en biotechnologie richting met een specialisatie in Dierenzorg te volgen aan de Hogeschool in Roeselare.

Het Begin van een Passie voor Rauwe Voeding

In 2008 fokte ik een nest met Déesse en begon ik ze op rauwe voeding te zetten. Voor mij was het vanzelfsprekend om een dier zo natuurlijk mogelijk te voeden. Hierdoor ontstond mijn interesse in rauwe voeding, en sindsdien kregen mijn honden niets anders meer te eten.

dagmar en mechelse herder

EEN STAP NAAR KENNIS EN ADVIES

In juni 2021 begon ik te werken in een winkel met voornamelijk verse en natuurlijke voeding. Hier kwam ik in contact met mensen die talloze vragen hadden over voeding, voedingsproblemen bij dieren en eigenaren die het bos door de bomen niet meer zagen. Omdat ik graag goed onderbouwd en correct wilde adviseren, merkte ik dat ik nog veel kennis miste. Ik besloot daarom op zoek te gaan naar een opleiding die mij kon bijstaan bij het geven van juiste adviezen, zodat ik zowel de dieren als hun eigenaren optimaal kon helpen.

EEN DIEPGAANDE OPLEIDING IN VOEDING

Uiteindelijk vond ik mijn weg naar Kelly Cogen, waar ik een uitgebreide en diepgaande jaaropleiding volgde. Deze opleiding ging verder dan alleen voeding en voorzag mij van een schat aan kennis en inzicht. Het heeft mijn interesse enorm gewekt, en ik ben ervan overtuigd dat dit niet de laatste opleiding zal zijn die ik volg. Er valt nog zoveel te ontdekken in de wereld van voeding, en ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

EXPERT IN VOEDING VOOR FRESHDIETS4ANIMALS

Met mijn passie voor dieren en uitgebreide expertise in voeding ben ik nu trots om als voedingsspecialist voor FreshDiets4Animals te werken. Ik sta klaar om jou en je huisdier te helpen met persoonlijk advies op maat, ongeacht de voedingsuitdagingen waar jullie voor staan. Samen zorgen we voor een gezonder en gelukkiger leven voor je geliefde viervoeters. Neem vandaag nog contact met mij op!

bottom of page